Feestweekend KPJ Boerhaar 20 en 21 April 2013 - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Feestweekend KPJ Boerhaar 20 en 21 April 2013

BOERHAAR – Het weekend van 20 en 21 april staat weer in het teken van muziek en auto’s! Het vroegere “KPJ-Sportweekend” heeft weer geprobeerd om er een fantastisch weekend van te maken. Voor zaterdag 20 april staat de feestavond gepland. Deze avond zal muzikaal ingevuld worden door de Zwolse Coverband BARCODE. Deze 6 koppige band dendert door een wereld van hits, krakers en knallers. Actueel en snel. Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Feesttent geopend vanaf 21.30uur

Na een welverdiende nachtrust is het zondag 21 April natuurlijk alweer tijd voor de 8ste editie van de welbekende AUTORODEO !! Zo’n 100 deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld om de strijd aan te gaan. Ook dit jaar zal het weer een groot spektakel zijn. Start 13.00uur.

Na afloop is het tijd voor muziek. De wel bekende Britse band FRAGMENT komt het feest compleet maken. Fragment kent een rijke geschiedenis. Vorig jaar traden de heren zelfs meerdere malen op het festival de “Zwarte cross”. Dus een geweldige zondag vol spektakel en plezier.

Locatie: Verwarmde Feesttent Boerhaarseweg te Wijhe

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *