Frédérique Spigt opent zomerseizoen in Lommerrijk - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Frédérique Spigt opent zomerseizoen in Lommerrijk

LUTTENBERG – Frédérique Spigt verzorgt op zondagmiddag 26 mei de aftrap van het theaterseizoen in Het Lommerrijk. De eigenzinnige zangeres neemt haar band mee en speelt in het sfeervolle bostheater haar veelgeprezen voorstelling Land. 

In haar voorstelling Land roept de Rotterdamse beelden op van galopperende paarden, schurken en desolate vlakten. De zangeres, die in de jaren tachtig en negentig furore maakte met haar bands I’ve Got The Bullets en A Girl Called Johnny, put haar inspiratie tegenwoordig uit het Wilde Westen. Banjo, mandoline en diverse gitaren zorgen voor een eigenzinnige kruisbestuiving van folk, blues en country.

Daarnaast brengt Spigt enkele country-klassiekers en hartverscheurende liefdesliedjes ten gehore. Spigt en haar virtuoze muzikanten beloven een middag vol romantiek, country, blues en folk voor iedereen die ooit cowboy wilde worden. De voorstelling ‘Land’ en het bijbehorende album zijn in de pers unaniem lovend ontvangen en werden steevast beoordeeld met vier of vijf sterren.

De voorstelling begint om 14.30 uur en een kaartje kost 7 euro. Er is geen voorverkoop. Het theater in het Luttenbergse Pastoorsbos achter de dorpskerk beschikt over driehonderd zitplaatsen en kan een grote toeloop aan.

Zie ook www.amfitheaterhetlommerrijk.nl en www.frederiquespigt.nl.

 

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *