Vijf Koninklijke onderscheidingen in Olst-Wijhe

Vijf Koninklijke onderscheidingen in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE– Vanochtend kregen vijf inwoners van de gemeente Olst-Wijhe door burgemeester Ton Strien in Zalencentrum Logtenberg op de Boerhaar een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Zij zijn nu benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw G.F. (Betty) Alfrink-Vlietstra uit Wijhe

is onderscheiden omdat zij sedert 1978 (bestuurlijke) vrijwillige activiteiten ontplooit op diverse maatschappelijke terreinen, te weten voor de Historische Vereniging Wijhe, de FNV Vrouwenbond en de club ‘Meer Bewegen voor Ouderen’..

 

Mevrouw M.P.G. (Mieke) voor ’t Hekke uit Olst

is onderscheiden omdat zij sedert 1976 (bestuurlijke) activiteiten ontplooit, met name op het terrein van welzijn, voor de Landelijke Vereniging Nierdialyse en transplantatie, de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen-departement Olst-Deventer, de Bökkers Mölle, de Wmo-Adviesraad en de Stichting Chronisch Zieken en Gehandicapten Olst-Wijhe.

 

De heer J.H.A.M. (Johan) Haverkamp van de Boskamp

is onderscheiden omdat hij sedert 1977 vrijwillige activiteiten ontplooit op diverse maatschappelijke terreinen zoals de R.K. Parochie en Kerk, Spotclub Overwetering en de ijsclub.

 

De heer H. (Harm) Pol uit Wijhe

is onderscheiden omdat hij sedert 1974 (bestuurlijke) activiteiten ontplooit op het terrein van kerkelijk leven, cultuur, gezondheid en ouderenwelzijn, zoals de kerkelijke gemeenschappen in Brummen en Wijhe, het Capellenborgtheater Wijhe, de Hart- en Vaatroep en de Stichting Welzijn Olst-Wijhe.

 

De heer H.J. (Henk) van der Weerd uit Wijhe

is onderscheiden omdat hij sedert 1956 vrijwillige activiteiten heeft ontplooid en ontplooit op diverse maatschappelijke terreinen, zoals de KNVB, Wijhe ’92 en de Stichting Kinderboerderij Wijhe.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *