Transport Let’s Go van Wijhe naar Letland - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Transport Let’s Go van Wijhe naar Letland

WIJHE- Afgelopen week is er een transport geweest van 100 kuub hulpgoederen naar Laubere en Suntazi in Letland. Kleding, meubilair, speelgoed, speeltoestellen, verbandmiddelen, incontinentiemateriaal zijn een kleine greep van spullen die door Herman Scholten en Wilfred Vallentgoed met de vrachtwagen naar Letland zijn gebracht.Ook is er overleg geweest over het komende bezoek eind juni/begin juli 2013 van Letse jongeren naar Wijhe en omgeving.

Om dit bezoek mogelijk te maken zal 1 juni a.s. de jaarlijkse Rommelmarkt van Let’s Go en de kerk worden gehouden in de hallen achter het Gemeentehuis/Ballorig. Er is een terrasgelegenhied met eten en drinken en ook worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken.

Ook is er een veiling van speciale en antieke goederen en is er een grote boekenkraam aanwezig op de markt.

Op de zaterdagen van 4 en 18 mei kan iedereen van 10:30 uur tot 13:00 uur bruikbare en hele spullen inleveren bij de eerder genoemde hallen.

In verband met de milieu-eisen kunnen we spullen die in de milieubox thuishoren, accu’s, koelkasten, monitoren, tv’s etc. niet innemen.

Ook grote bankstellen en wandkasten nemen we niet in. Het kost anders teveel geld om deze na de markt te storten. Wij hopen op uw begrip.

 

Foto's 2
Transport Let’s Go van Wijhe naar Letland - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *