Wijhe maakt zich op voor Open Wijhe single darttoernooi - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Wijhe maakt zich op voor Open Wijhe single darttoernooi

WIJHE – Enkele jaren geleden is het alweer dat voor de laatste keer een groot darttoernooi in het Overijsselse Wijhe werd gehouden. In 2005 werd namelijk voor de laatste keer het Open Wijhe single darttoernooi gehouden, nu acht jaar later is het dan eindelijk weer zover.

Mede door de verkiezing van het leukste dorp in Overijssel 2012, was het vreemd dat Wijhe eigenlijk niet groot meer op de dartkaart stond. Daarom heeft het Wijhese dartteam De Slinger 26 haar koppen bij elkaar gestoken en het Open Wijhe darttoernooi weer tot leven geroepen. In zalencentrum The Longhorn Wijhe zal aanstaande zondag 26 mei om 13.00uur het darttoernooi starten. Vanaf 11.00 uur opent The Longhorn Wijhe haar zalen en zullen de eerste darters en dartsters binnen stromen.

 

Op dit moment staat de teller op 123 betalende deelnemers en kunnen er dus nog 5 betalende darters meedoen. Niemand minder dan oud Lakeside kampioen Christian Kist staat ingeschreven en ook Michael Stoeten en Kevin Voornhout zijn bekende darters in het Nederlandse dartcircuit. Met regionale toppers als Vincent Kamphuis, Sander van Olphen en Jan-Willem Bannink, moet ook zeker rekening worden gehouden tijdens het toernooi. Verder met 36 darters uit het leukste dorp van Overijssel zelf, kan de organisatie ook tevreden zijn met de belangstelling vanuit eigen dorp. Lokale darthelden als Sven Groen, Patrick van Langen en Willie Jager behoren zeker tot een van de kanshebbers voor het Open Wijhe darttoernooi.

 

Benieuwd welke darter er uiteindelijk met de titel vandoor gaat?, dan bent u van harte uitgenodigd om aanstaande zondagmiddag 26 mei een kijkje te komen nemen in zalencentrum The Longhorn Wijhe.

 

Voor adresgegevens, deelnamelijst of overige informatie zie onze website www.openwijhe.nl

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.