Druk programma tijdens het Nulse Feest - Foto: Jasper Hutten
Foto: Jasper Hutten

Druk programma tijdens het Nulse Feest

DENNUL – Het aftellen tot het Nulse Feest kan beginnen. Met een leuk en vol programma staat er 7, 8 en 9 juni weer een mooi weekend voor de deur in Den Nul. Naast klassieke onderdelen als de zeskamp en de toertocht voor oldtimer bromfietsen wordt er dit jaar vernieuwd met een fietstocht, paintball en een tocht voor oldtimer trekkers.

Maar dat is natuurlijk niet alles! Vrijdagavond wordt het weekend weer geopend met de ‘Ik hou vanDen Nul-quiz’ waarin de kennis van de deelnemers over Den Nul getest wordt. Gefeest wordt er ’savonds onder leiding van de band NOAH.

Het darttoernooi op de zaterdag van het feestweekend is in nieuwe jasje gestoken. Dit jaar wordt een koppeldarttoernooi gespeeld. Nieuw op het programma is de fietstocht van ongeveer 30 kilometer door het mooie Salland, waar onderweg wordt geluncht op een mooie locatie. Kinderen van 10 tot en met 14 jaar kunnen ’s middags onder professionele leiding paintballen op het feestterrein. Opgave hiervoor is al mogelijk! Voetjes gaan ’s avonds van de vloer met de topband PPM.

De zondag van het feestweekend is een echte familiedag. Naast een brunch, de trekkertoertocht, brommertoertocht en de zeskamp staat ook de Nulse Fair op het programma. Na de succesvolle introductie van de Nulse Fair, vorig jaar op de zaterdag van het Nulse Feest, mag deze dit jaar op herhaling. Proeverijen, theater, muziek en een mooi aanbod aan stands! Al 40 standhouders hebben zich aangemeld. Kinderen hoeven zich niet te vervelen want de Brandweer heeft een leuk kinderprogramma bedacht. Verder zijn er verschillende workshops. Meiden kunnen bijvoorbeeld hun eigen slippers versieren. De fair is voor jong en oud een leuke dag uit! De zondag van het feestweekend staat in het teken van Flower power dus trek je kleurige kleding aan en kom vanaf 17.00 uur lekker dansen in de tent!

Meer informatie is te vinden op www.nulsefeest.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.