Bijzondere workshops bij Culture Club de Haere in Olst - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Bijzondere workshops bij Culture Club de Haere in Olst

OLST – Culture Club de Haere, de plek waar altijd wat te zien, te doen en te beleven is heeft komend weekeinde 3 bijzondere workshops op het programma staan. Culture Club de Haere leeft in de Havezate op landgoed De Haere.

Zaterdag 1 juni van 11.00 – 12.30 uur een klankconcert van Aissatoe de Zwaan. Het klankbad komt intuïtief tot stand en geeft een diepe ontspanning. Klanken als – stem, improvisatie, gong, klankschalen, trommels en de stilte – wisselen elkaar af zonder oordeel of specifiek doel. Ze nemen je mee op een innerlijke reis.

Zondag 2 juni van 10.30 – 12.00 uur een meditatieworkshop door Martijn de Kreek Leraar Transcendente Diepte Meditatie. Samen mediteren verdiept de ervaring. Met verschillende technieken keer je naar de stilte in jezelf om daar een diepe ontspanning te vinden. De workshops zijn voor iedereen geschikt eerdere ervaring is niet nodig.

Zondag 2 juni van 13.30 uur – 15.00 uur een workshop Mindful gelukkig! door Guusta Zuurbier. Herkent u dat u van de ene activiteit naar de andere gaat? Of dat u aan het piekeren bent over wat geweest is of wat nog gaat komen? Dit leidt vaak tot stress en lichamelijke klachten. Wilt u dit patroon doorbreken? In de workshop ” Mindful gelukkig” kunt u aan den lijve ondervinden wat leven in het hier en nu, zonder oordeel u te bieden heeft.

De workshop worden gegeven bij Culture Club de Haere, Haereweg 4, 8121 PJ Olst. De kosten bedragen € 15,00 p.p. per workshop. Voor meer informatie en aanmelden info@cultureclubdehaere.nl Voor overige data en activiteiten www.cultureclubdehaere.nl.

 

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.