Jongen aangehouden voor vernieling spiegel politieauto

Jongen aangehouden voor vernieling spiegel politieauto

Heino – Een 17-jarige jongen uit de gemeente Raalte is vrijdagavond 21 juni aangehouden voor vernieling van een spiegel van een politieauto. Agenten kregen rond 22.45 uur een melding van geluidsoverlast bij een woning in Heino.

In de tuin van de woning bevond zich een groep jongeren die de overlast veroorzaakten. Agenten spraken de verantwoordelijke persoon, de 17-jarige jongen, hierop aan en vertelden dat hij een proces-verbaal kreeg voor het veroorzaken van geluidsoverlast. De jongen liep vervolgens boos weg.

Op het moment dat ook de agenten weer vertrokken, merkten ze dat een spiegel van de politieauto was vernield. Het bleek dat de 17-jarige jongen dit had gedaan. De jongen is aangehouden op verdenking van vernieling. Hij is ingesloten voor nader verhoor.

Een 16-jarige jongen uit de gemeente Raalte werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vernieling. Toen bleek dat hij niets met de vernieling te maken had, is hij in vrijheid gesteld. Een 15-jarige jongen uit de gemeente Raalte bemoeide zich met de aanhoudingen en werd verzocht om te vertrekken. Toen hij hieraan niet voldeed, werd hij aangehouden. Hij is korte tijd later, met een boete op zak, in vrijheid gesteld.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *