Stöppelhaene maakt nieuwe artiesten bekend - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Stöppelhaene maakt nieuwe artiesten bekend

RAALTE – De organisatie van het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene heeft al een flink aantal artiesten gepresenteerd. Maar met de toevoeging van artiesten zoals Mooi Wark, de Bassjackers, Bökkers, Van Velzen en de Hermes House band laat de organisatie zien dat de muziekgenres die voorbij komen op ’t Stöppelveld ook dit jaar weer zeer divers zijn.

Al eerder werd bekend gemaakt dat op vrijdagmiddag 30 augustus de Nederlandse boyband Mainstreet speciaal voor alle Maniacs (fans) naar Raalte komt. De volgende artiesten die het hoofdpodium betreden zijn de mannen van de weergaloze Creedence Clearwater Revival (C.C.R.) coverband: The Fortunate Sons. Deze groep weet als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 weer tot leven te wekken. ’s Avonds komen ook alle boerenrockliefhebbers aan hun trekken met optredens van Bökkers en Mooi Wark. Hou je meer van wat stevigere beats? Dan kun je terecht in de Feestfabriek bij de Bassjackers. Fans van het Nederlandstalige lied zijn welkom in de Sallandse Herberg bij de beste Nederlandstalige coverband van het moment: ‘Hou van Holland LIVE’.

Zaterdagmiddag kun je met het hele gezin op ’t Stöppelbeach onder het genot van een drankje heerlijk genieten in de zon van DJ Normen bij het beachvolleybal tournooi en de bigband Cool 24 uit Raalte op ‘t Stöppelveld. In de avond maakt deze vrolijke en swingende bigband plaats voor een energieke man die live het beste tot zijn recht komt: VanVelzen! Met dertien succesvolle singles, veel grote en kleine prijzen en een gloednieuw studioalbum, weet deze altijd improviserende artiest als geen ander hoe hij zijn publiek in beweging krijgt. Gegarandeerd feest wordt het ook met de al 25 jaar succesvolle studentenband: de Hermes House Band. In de Herberg gaat het gas erop met Lijn 7. Dat ieder optreden van deze band gelijk staat aan een bruisend feest hebben de bezoekers van Stöppelhaene de laatste jaren al meerdere malen ondervonden. Iedere show is energiek, interactief, laagdrempelig, verrassend én geschikt voor een zeer breed publiek. Dit jaar hebben ze een volledige nieuwe show: de Lijn 7 TV Show!

Het begint al bijna op een traditie te lijken: Vijf dagen feest afsluiten met een oerend hard concert van Normaal. Een uniek optreden voor alle leeftijden! Samen met de coverband Manilla zorgen de Achterhoekse rockers ervoor dat de laatste dag van het Sallandse Oogstfeest een waar spektakel wordt. Alle muzikale optredens op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september zijn gratis te bezoeken.

Alleen voor het muziekprogramma op donderdag 29 augustus met Bløf, Guus Meeuwis, Kensington, Don Diablo, 30EUROLIVE, Ronnie Ruysdael en DJ D-lirious zijn entreekaarten nodig. Kaarten voor volwassenen kosten € 20,- in de voorverkoop en € 25,- aan de avondkassa. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost een kaartje € 10 euro in de voorverkoop en € 15,- aan de avondkassa. Kaarten zijn te koop via www.stoppelhaene.nl en bij Schulten Lederwaren in Raalte.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *