Winkeldiefstal Dalfsen in Onder de Loep op RTV-Oost

Winkeldiefstal Dalfsen in Onder de Loep op RTV-Oost

DALFSEN/OVERIJSSEL – Vanavond zullen onder andere twee winkeldiefstallen in Dalfsen onder de aandacht worden gebracht in Onder de Loep op RTV-Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

Naderhand worden deze items ook los geplaatst op het youtubekanaal: www.youtube.com/onderdeloep en op o.a. via Twitter en politie.nl.

Enschede – Overval medewerkster Gouden Ambacht
Bij het openen van het bedrijfspand van Gouden Ambacht aan de Richtersweg in Enschede wordt de bedrijfsleidster op 19 augustus om 7.15 uur onder bedreiging van een wapen overvallen door een onbekende man met een helm op. De overvaller nam haar handtas mee en vluchtte achterop een scooter bij een onbekend persoon. We tonen bewakingsbeelden van de bestuurder van de scooter en de man die verdacht wordt van de overval.

Borne – Ramkraak bij Sportpaviljoen
Een dikke ruit van Sportpaviljoen aan de Grotestraat in Borne was op donderdag 22 augustus omstreeks 4.18 uur ingeslagen door onbekenden. Zij namen behoorlijk wat kleding weg van zeer dure/exclusieve merken. We tonen de bewakingsbeelden van deze ramkraak. Wie herkent de inbrekers?

Zwolle – Inbraak kledingwinkel
Bij een kledingwinkel aan de Spiegelstraat wordt in de vroege ochtend van zondag 21 juli ingebroken. Een onbekende man gooit een ruit van de toegangsdeur in en kruipt naar binnen. Hij steelt de kassalade, een beeldscherm, kleding en tassen. Van de inbreker en het stel zijn bewakingsbeelden.

Dalfsen – Diefstal cosmetica en elektrische tandenborstels
Twee mannen van middelbare leeftijd stelen op vrijdagmiddag 19 juli voor 700,- aan cosmetica en elektrische tandenborstels bij de Kruidvat in Dalfsen. Bewakingsbeelden van de mannen komen aan de orde in de uitzending.

Dalfsen – Man steelt portemonnee uit winkelwagen
Een onbekende jongeman steelt op 16 juli bij het verlaten van de C1000 in Dalfsen een portemonnee uit de boodschappenkar van een 57-jarige vrouw. De man, vermoedelijk van Aziatische afkomst, staat op bewakingsbeelden van de winkel. Wie is hij?

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *