Bushokje omgetoverd tot een thuis in Deventer - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Bushokje omgetoverd tot een thuis in Deventer

DEVENTER – Vandaag start de nazomer campagne van Rentree Thuis in Deventer. Overal in de stad zijn abri’s te zien met Deventernaren gefotografeerd op de blauwe Rentree bank, op hun favoriete plek in de stad. Om extra op te vallen bij het grote publiek, is een bushokje in de stad ‘ingericht’ als een huiskamer.

Daarin staat alleen vanmiddag de originele blauwe bank. Vanaf 15.00 uur is het promotieteam van Rentree aanwezig om Deventer koek uit te delen. Iedere voorbijganger mag vertellen over zijn ultieme Thuis in Deventer-gevoel in ruil voor een ‘bijtje’. Van 3 t/m 16 september dient het bushokje tegenover aan de Handelskade als een tijdelijk thuis in Deventer.

 

Ludieke actie

Door middel van deze ludieke actie tonen enthousiaste medewerkers van Rentree hun betrokkenheid bij de stad door het gesprek aan te gaan met de mensen in Deventer. Praten over het thuis in Deventer-gevoel geeft inzicht in wat ze belangrijk vinden. Zo krijgt Rentree gevoel bij wat er leeft, waar nieuwe kansen liggen en welke zaken geregeld kunnen worden. Eenvoudig, duidelijk en zonder fratsen.

 

Betaalbaar wonen

Naast het huren van een woning kunnen mensen ook voor een koopwoning bij Rentree terecht. Rentree biedt namelijk huisvesting aan mensen met een bescheiden inkomen. Door de campagne Thuis in Deventer wordt het kopen van een bestaande of nieuwe woning bij steeds meer mensen bekend. Naast huurders ontdekken ook steeds meer particuliere kopers de voordelen van een koopwoning van Rentree:

• gratis nieuwe cv-ketel, als de installatie in de koopwoning ouder is dan 10 jaar

• alle koopwoningen worden v.o.n te koop aangeboden (dus zonder kosten koper)

• mogelijkheid om de Starterslening te gebruiken

Thuis in Deventer

Vanaf 1 juni jl. luidt de nieuwe slogan van Rentree: thuis in Deventer. Die verwijst naar de maatschappelijke betrokkenheid in de stad. Rentree is al meer dan 100 jaar verankerd in Deventer en actief in de wijken om betaalbaar wonen mogelijk te maken voor mensen met een bescheiden inkomen. Medewerkers van Rentree kennen de stad, de wijken, de mensen en hebben een netwerk van partners om mee samen te werken. Met dit netwerk staan we voor het wonen in Deventer.

Bijschrift: Het bushokje aan de Handelskade omgetoverd tot een thuis. Van 3 t/m 16 september te bewonderen (tegenover Saxion).

 

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *