’t Giet Loss Feest in Heino

’t Giet Loss Feest in Heino

HEINO – Het zit er weer aan te komen, ’t Giet Loss Feest in Heino. Ook dit jaar zal er een feesttent verreizen aan op het feestterrein aan de Verversweg. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor coverband NOAH. De vijf heren en leadzangeres hebben al ruim tien jaar ervaring in het op de kop zetten van feesttenten.

In Heino is men nog nooit geweest, een extra prikkel om er tijdens ’t Giet Loss Feest een schepje bovenop te doen.

De organisatie durft geen voorspellingen te doen als het gaat om het aantal bezoekers. “Maar daar gaat het ons ook niet om” aldus Niek Kamans. Roy Vrolijken is inmiddels ook aangeschofven. Vrolijken vervolgt: “Inderdaad, wij mikken niet op aantallen bezoekers, maar we ons uitgangspunt is de sfeer. Je moet ten slotte wel lekker kunnen feesten.”

 

Net zoals vorig jaar wil de organisatie groepen uit de naburige dorpen tegemoet komen in de vervoerskosten. Als men een bus vol kan krijgen, dan moet men even contact met ons opnemen. Dan zullen wij een mooie bijdrage leveren aan de reiskosten.

Dus zaterdag 14 september aan de Verversweg in Heino: ’t Giet Loss Feest. “Deuren” openen om 21.00 uur en entree bedraagt €5,-. Voor verdere inlichtingen kan men kijken op www.gietlossfeest.nl

 

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *