Vrijdag Teenage Party met DJ Matsoe Matsoe in Lampe - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Vrijdag Teenage Party met DJ Matsoe Matsoe in Lampe

RAALTE – Op vrijdagavond 4 oktober houdt De Leeren Lampe een Teenage Party voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Op zaterdag 5 oktober staat SLAM! FM DJ Menno de Boer in de Music Factory.

 De Leeren Lampe houdt op vrijdag 4 oktober een Teenage Party. Het belooft een bijzondere editie te worden. DJ Matsoe Matsoe komt namelijk een optreden verzorgen. Je kunt het niet ontkennen. Níemand kon de afgelopen twee jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Joey Spaan (21) is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen met draaien als deejay. Een groot talent ontpopte zich!

Inmiddels draait Joey als DJ Matsoe Matsoe op hoog internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken.
De draaistijl van DJ Matsoe Matsoe is opzwepende house muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de dj booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! Een cameraploeg van RTL 5 zal vrijdag aanwezig zijn om opnames te maken! De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. De Teenage Party vindt plaats in de Music Factory en duurt van 21.00 tot 0.30 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *