Wie wordt het Raalter Goudhaentje van 2013?

Wie wordt het Raalter Goudhaentje van 2013?

RAALTE – Op donderdag  2 januari 2014 is het weer zover! Dan wordt bekend wie met de titel ‘Goudhaentje van 2013’ naar huis gaat. Welke persoon of groep personen heeft een prestatie geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet?

Wie het gaat worden is aan de inwoners van onze bijzondere gemeente. Wie mag volgens u dit jaar benoemd worden tot Goudhaentje?

Er gebeuren zoveel dingen in onze gemeente waarmee we in het nieuws komen. Soms negatief maar vaak ook positief. Het zijn vooral de positieve punten in onze gemeente, waar we nog te weinig bij stil staan. Het lijkt wel alsof we deze positieve dingen als vanzelfsprekend zien. Dat zijn ze niet, we mogen daar best trotser op zijn. Door jaarlijks één of meerder mensen te benoemen tot Goudhaentje van het jaar, kunnen we meer laten zien dat we trots zijn op en respect hebben voor wat deze mensen hebben gepresteerd”.

Om iemand te nomineren als Goudhaentje van 2013 moet het nominatieformulier worden ingevuld. Dat kan op de site www.raalte.nl. Ook staat het formulier volgende week in het Weekblad voor Salland en kan het worden uitgeknipt. Een nominatie moet uiterlijk vrijdag 13 december bij ons binnen zijn.

Een jury onder leiding van burgemeester Piet Zoon, zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2013. Er zijn een een paar criteria waar de persoon/groep zich aan moet houden.

–       het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen.
–      deze persoon of groep moet uit de gemeente Raalte komen.
–       het mag een prestatie zijn op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn.
–       de prestatie moet landelijk aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente Raalte.
–       aanmeldingen moeten uiterlijk vrijdag 13 december binnen zijn.

Afgelopen jaar nam het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaagse het Goudhaentje 2012 in ontvangst. Wie volgt ze op?

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *