Nieuwjaarsduik in natuurzwembad Heidepark in Lemelerveld - Foto: Archief foto
Foto: Archief foto

Nieuwjaarsduik in natuurzwembad Heidepark in Lemelerveld

LEMELERVELD – Op 1 januari 2014 organiseren de vrienden van de Sprokkelaars: de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik. Een nieuw evenement in Lemelerveld, dat je niet mag missen! De duik wordt gehouden in natuurzwembad Heidepark.

Doe vanaf 13.00 uur mee met de opzwepende warming up, maak vanaf 14.00 uur een frisse start van het nieuwe jaar en kom na de duik bij met een lekker warm hapje en drankje.

De Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik wordt in 2014 voor het eerst georganiseerd op initiatief van Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars. Beide partijen zorgen dat de deelnemers niets te kort komen op 1 januari. Bij het zwembad staan verschillende verwarmde tenten, waarin de deelnemers zich kunnen omkleden en er wordt gezorgd voor een warming up om de spieren goed warm te maken. Na de gedurfde duik kunnen de deelnemers zich opwarmen met een heerlijke warme versnapering en ontvangen zij een leuke goodybag ter herinnering aan deze duik.

 

Deelname aan nieuwjaarsduik

De nieuwjaarsduik start om 14.00 uur bij natuurzwembad Heidepark in Lemelerveld. Vanaf 13.00 uur is het zwembad geopend. Deelname aan de nieuwjaarsduik kost bij de voorinschrijving €2,- per persoon en bij inschrijving op de dag van duik €3,-. De opbrengsten van de duik komen volledig ten goede aan het onderhoud aan het natuurzwembad.

 

Opgeven voor de nieuwjaarsduik? Ga dan naar www.bakkerijvandermost.nl.

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *