Olst-Wijhe stopt met uitgave papieren gemeentegids - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Olst-Wijhe stopt met uitgave papieren gemeentegids

OLST-WIJHE – Uit het communicatieonderzoek, dat eind 2012 is gehouden in de gemeente Olst-Wijhe, blijkt dat slechts 7% van haar inwoners de gemeentegids gebruikt om gemeentelijke informatie in op te zoeken. Veelal wordt hiervoor de website, e-mail, telefoon gebruikt of komen inwoners naar de balie van de gemeente.

Dit heeft de gemeente doen besluiten om vanaf volgend jaar geen gemeentegids meer uit te brengen op papier, maar om vanaf 2014 alleen een digitale gemeentegids uit te brengen.

Hoe vindt u gemeentelijke informatie?
Gemeentelijke informatie biedt de gemeente aan op verschillende manieren en via verschillende kanalen. Hieronder staan de mogelijkheden op een rijtje:

Uiteraard is de gemeente tijdens openingstijden te bereiken via telefoonnummer 14 0570. Of er kan  een bezoek worden gebracht aan de balie in het gemeentehuis in Wijhe of in het Holstohus in Olst. Kijk voor de actuele openingstijden op www.olst-wijhe.nl/openingstijden.

Let op!
Momenteel wordt er acquisitie gedaan voor andere gidsen dan de nieuwe digitale gemeentegids. Deze nieuwe digitale gemeentegids is de enige gids die de gemeente ondersteunt. De acquisitie hiervoor wordt dan ook ondersteund met een brief die door het college van de gemeente Olst-Wijhe  is ondertekend. Alle overige gidsen die uitkomen en waarvoor acquisitie wordt verricht, worden dus niet door de gemeente ondersteund. De gemeente communiceert altijd zelf actief als de acquisitie start voor de nieuwe digitale gemeentegids via de website, Twitter en de IJsselberichten.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *