Buurtschouw Olst-Noord - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Buurtschouw Olst-Noord

OLST – De buurtschouw in Olst-Noord vindt plaats op vrijdag 24 januari 2014. Het gaat om het gebied ten oosten van de K. van Limburg Stirumstraat. Hebt u punten voor de buurtschouw? De verzamelplaats is om 16.00 uur bij de speeltuin aan de Enkweg. U bent van harte welkom.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, en Anita ten Broeke van de vakgroep Voorlichting en Communicatie. Wijkagent Dolfien Posthoorn zal aanwezig zijn, een medewerker van SallandWonen en de dorpsbrandwacht Greet Knol. Een delegatie van Plaatselijk Belang Olst loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als u punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw dan kunt u meelopen met de buurtschouw of uw punten doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Anita ten Broeke via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nlGedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven via www.olst-wijhe.nl en aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *