Eerbetoon aan The Beatles in Capellenborg Theater - Foto: PR
Foto: PR

Eerbetoon aan The Beatles in Capellenborg Theater

WIJHE – Wat zou er gebeurd zijn als The Beatles na hun laatste album ‘Abbey Road’ gewoon bij elkaar waren gebleven? De Beatles tributeband Her Majesty – met in de gelederen de populaire singer-songwriter Bertolf – fantaseert hierover tijdens het swingende theaterconcert ‘Back to Abbey Road’. Dit eerbetoon aan de Beatles van Her Majesty is op zaterdag 25 januari te zien in het Capellenborg Theater in Wijhe.

Her Majesty is een vierkoppige band die onder leiding staat van singer-songwriter Bertolf Lentink. De band bestaat verder uit Gertjan van de Weerd, Dirk Schreuders en Bauke Bakker. Alle vier de jongens werden geboren rond 1980, het jaar waarin John Lennon stierf. Samen brengen ze een muzikaal spektakelstuk op het podium.

Voor de pauze speelt het viertal integraal de LP die The Beatles zelf nooit live speelden: ‘Abbey Road’. In het tweede deel speelt de groep het album dat The Beatles na 1970 nog hadden kunnen uitbrengen: de beste tracks die de vier als soloartiesten opnamen. Het theaterconcert wordt aangekleed met beeldprojecties, geluidsfragmenten en verhalen.

De voorstelling ‘Back to Abbey Road’ vindt plaats op zaterdag 25 januari om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten €16,00 euro en kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op www.theatersolstwijhe.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *