Bijeenkomst voor ouders en familieleden met kanker

Bijeenkomst voor ouders en familieleden met kanker

DEVENTER – Het Deventer Ziekenhuis en Kennis Centrum Oncologie organiseren een informatiebijeenkomst voor ouders en familieleden met kanker. Op 18 februari is het thema: hoe ga ik om met het verdriet van kinderen? Een geliefd persoon verliezen is enorm ingrijpend voor kinderen.

Vaak worstelen ze alleen met hun verdriet en verwarring. En weten de volwassenen in hun omgeving niet altijd goed hoe ze kinderen bij dit verdriet kunnen helpen.

Op deze avond krijgt u inzicht in de wijzen waarop kinderen met hun verdriet omgaan en welke aandachtspunten er zijn gedurende een rouwproces. Naast een inleiding over het project KCO for KIDS door kinder en jeugdpsychiater dr. M. de Vries Schot, is er een workshop door mw. Annet Weijers, orthopedagoog en rouwtherapeut.

Aanmelden
De avond begint om 19.00 uur en is in het Kennis Centrum Oncologie aan de Koningin Wilhelminalaan 13,  te Schalkhaar. Om 18.30 uur staat de koffie klaar. Naast ouders, andere familieleden zijn ook leerkrachten, medisch specialisten,  huisartsen en andere geïnteresseerden van harte welkom. De organisatie hoort graag vooraf wie bij deze bijeenkomst met hoeveel personen aanwezig zal zijn. Opgeven kan daarom via  secretariaat@kenniscentrumoncologie.nl of telefoon (0570) 608 600

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *