Heino - Foto: Pim Haarsma
Heino
Foto: Pim Haarsma

Standhouders gezocht voor braderie Koningsdag Raalte

RAALTE – Een nieuw onderdeel van de Koningsdag in Raalte is de braderie die in het dorp zal worden gehouden. De Oranjevereniging Raalte is op zoek naar standhouders die hier deze dag willen staan.

Ook de IDO4U-markt (I do for you) zal worden gehouden. Deze kramen zijn speciaal voor (groepen) mensen die geld willen inzamelen voor de eigen vereniging of een goed doel.

De afgelopen jaren vond er voor de kinderen al de matjesmarkt plaats. Dit jaar wordt het aangevuld met een braderie en de IDO4U-markt. Voor de braderie kan iedereen een stand huren en zijn of haar spulletjes verkopen.

De Oranjevereniging Raalte vind het belangrijk dat ook andere verenigingen in Raalte en goede doelen hun activiteiten kunnen voortzetten. Daarom stelt ze kramen beschikbaar om geld in te zamelen voor deze organisaties.

Koningsdag wordt dit jaar op 26 april gevierd. De braderie, matjesmarkt en IDO4U staan op het programma van 10.30 uur tot 15.30 uur. Aanmelden voor de braderie, IDO4U en de matjesmarkt kan via info@oranjeverenigingraalte.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.