Opgeven mogelijk voor Salland’s Got Talent - Foto: PR
Foto: PR

Opgeven mogelijk voor Salland’s Got Talent

RAALTE – HOFinSalland organiseert in maart alweer voor de derde keer Salland’s Got Talent, een talentenjacht naar het voorbeeld van de tv-hit ‘Holland’s Got Talent’. Alle inwoners van Salland krijgen hierbij de kans om hun talenten op het podium van het HOFtheater te vertonen.

Mensen met een talent kunnen zich tot 1 maart nog opgeven.

Op zaterdag 29 maart (20.15 uur) vindt de voorronde van Salland’s Got Talent plaats in het HOFtheater. Een deskundige jury beoordeelt de acts en selecteert welke van hen mee mogen doen aan de finale op zaterdag 10 mei 2014. Tijdens deze finale wordt er een jury- en een publieksprijs uitgereikt. De juryprijs bestaat uit diverse optredens in het HOFtheater en op Raalter festivals. Bovendien mag deze winnaar een videoclip opnemen. De publieksprijs is een workshop voor het verder ontwikkelen van je talent.

Opgeven
Heb jij een talent en wil je dit aan heel Salland laten zien? Geef je dan op voor Salland’s Got Talent. Inschrijven kan nog tot 1 maart. Alle soorten talenten zijn welkom: van zang, dans en muziek tot aan acrobatiek, goocheltrucs of een cabaretoptreden. Leeftijd speelt hierbij geen rol. Opgave kan via het aanmeldingsformulier op de website van HOFinSalland: www.hofinsalland.nl/theater/talent.

Belangstellenden, familieleden, vrienden; iedereen is welkom om de talenten aan te moedigen. Reserveer gratis kaarten voor de voorronde van Salland’s Got Talent via de Bibliotheek Raalte of via www.hofinsalland.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *