Stöppelhaene op zoek naar nieuwe Oogstkoningin - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Stöppelhaene op zoek naar nieuwe Oogstkoningin

RAALTE – Stöppelhaene is voor 2014 al weer op zoek naar een nieuwe Oogstkoning met twee Hofdames. Zin in een van die bijzondere rollen? Geef je dan snel op. Wie weet, word jij de opvolger van Gerdine, Yvette en Aniek.

Je mag natuurlijk ook iemand opgeven waarvan je denkt die geschikt is voor deze functie. De ervaring leert dat Sallanders dusdanig bescheiden zijn dat ze zichzelf niet snel opgeven, maar dat ze des te trotser zijn als anderen hen voordragen.

Wat je te doen staat tijdens Stöppelhaene, dat is nog wel uit te leggen. Je bezoekt veel, zo niet alle activiteiten van de Stöppelhaene, wordt overal koninklijk ontvangen, maar houdt ook heus tijd over om ’s avonds gezellig je eigen feestje te vieren.

Wat je meemaakt als onderdeel van de Hofhouding, dat is beter te vertellen aan de hand van wat citaten van de Oogstkoningin en Hofdames van vorig jaar: “Er gebeurt in vijf dagen Stöppelhaene zoveel! Vijf dagen lang bezoek je alle activiteiten van Stöppelhaene, ontmoet je nieuwe en bijzondere mensen, word je verwend alsof je een prinses bent en heb je bovenal heel veel plezier. Het is een week die je niet snel vergeet, als het kon deed ik het zo weer…”

Iets voor jou? Geef je dan op. Alleen, of samen met een vriendin. Niet twijfelen, gewoon doen!

Geef je op voor 5 maart!
Stuur een mail met je gegevens naar oogstkoningin@stoppelhaene.nl

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.