Voorronde Salland’s Got Talent 2014 in het HOFtheater - Foto: HOFtheater
Foto: HOFtheater

Voorronde Salland’s Got Talent 2014 in het HOFtheater

RAALTE – Op zaterdagavond 29 maart passeren 13 acts de revue in de voorronde van Salland’s Got Talent 2014 in het HOFtheater. HOFinSalland organiseert dit seizoen voor de derde keer Salland’s Got Talent.

 Op zaterdag 29 maart om 20.15 uur gaat de voorronde van deze derde editie van Salland’s Got Talent van start. Dit jaar hebben 13 individuen en groepen zich aangemeld, waardoor er een goed gevulde avond op de planning staat. Ook dit jaar zijn muziek en dans weer het meest populair, maar zal duidelijk worden dat muziek een heel breed genre is. Het ene moment geniet het publiek van een singer/songwriter, het andere moment wordt het publiek verrast door snelle rapteksten of door een swingende band.

Een deskundige jury beoordeelt deze avond de acts en selecteert welke van hen mee mogen doen aan de finale op zaterdag 10 mei. Ook dit jaar zijn kaarten voor Salland’s Got Talent gratis te bestellen. Belangstellenden, familieleden, vrienden; iedereen is welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen.

 Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn gratis te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via www.HOFinSalland.nl. Kijk voor meer informatie op www.HOFinSalland.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *