Ladies Night bij gemeenschapcentrum in Luttenberg - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Ladies Night bij gemeenschapcentrum in Luttenberg

LUTTENBERG – De damesleden van de Activiteitencommissie van Elckerlyc presenteren op vrijdag 28 maart een Ladies Night in het Luttenbergse gemeenschapscentrum. Het aanbod is zeer divers. Alles op het gebied van huidverzorging, spiritualiteit, creatieve recycling, make-up, hairstyling, stoelmassages, reiki, pedicure, gewichtsbeheersing en mode.

Tot de standhouders behoren ook Marloes Veldkamp (Herbalife) en Wendy Langenkamp (van landwinkel Buitengewoon) uit Luttenberg. Maar de meeste standhouders komen van elders. “Hoewel de insteek van het programma hetzelfde is als die van de vorige keer in 2012, hebben we heel veel nieuwe standhouders. In totaal zijn er zo’n 45 stands”, vertelt Cylia Velderman namens de organisatie.

Stond de vorige editie nog in het teken van bruidsmode door de jaren heen, deze keer wordt er een modeshow gehouden. Modellen van Albers Mode in Raalte, waaronder waarschijnlijk ook enkele Luttenbergse dames, laten de laatste damesmode zien. Daarnaast is er wederom een loterij. Tevens is het mogelijk om ter plekke Rianne Withaar een schaal te laten versieren met natuurproducten. Daarvoor dienen de bezoeksters wel hun eigen schaal mee te nemen. Twee vrouwelijke DJ’s verzorgen de muziek. En een keer wat anders dan het obligate biertje of wijntje? Er is een cocktailbar!

“Het is de bedoeling om van de Ladies Night een tweejaarlijks evenement te maken”, vertelt Cylia. “Onze activiteitencommissie heeft de afgelopen jaren enkele nieuwe leden gekregen en dat heeft tot heel veel nieuwe ideeën geleid. De Ladies Night is er een van. We willen veel vaker activiteiten aanbieden in Elckerlyc. We beschikken hier in het nieuwe Elckerlyc over een prachtige locatie voor beurzen en soortgelijke evenementen. Dat willen we ook aan de mensen laten zien.”

Bij de Ladies Night gaat dat alleen niet zonder seksesegregatie. Heren zijn immers niet welkom. Wellicht wat zuur voor een deel van de organisatie. “In de activiteitencommissie zitten inderdaad ook verschillende heren”, vertelt Cylia, “ze hebben uitgebreid meegedacht over de invulling van de Ladies Night en ook geholpen bij de organisatie, alleen zijn ze die avond voor een keertje niet welkom. Ladies only. Verschil moet er zijn!”

De Ladies Night duurt van 19.30 tot 22.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *