Pianiste Nino Gvetadze bij De Nicolaas Concerten Wesepe. - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Pianiste Nino Gvetadze bij De Nicolaas Concerten Wesepe.

WESEPE – De wereldberoemde pianiste Nino Gvetadze speelt op zondag 6 april bij De Nicolaas Concerten in Wesepe. De 32-jarige Nino Gvetadze geboren en getogen in Tbilisi, Georgië, heeft vele prijzen gewonnen waaronder winnares publieksprijs, persprijs en Franz Liszt Concours 2008 en winnares van de Borletti-Buitoni Trust Award 2010.Volgens The Herald Scotland speelt zij met een schitterende helderheid, gevoelig en met fijne nuances van kleur. De Weser Kurier uit Bremen is vol lof: ‘fijnzinnige aanslag, rijk geschakeerd palet, buitengewoon getalenteerde kunstenares’.

Tijdens het concert speelt Nino Gvetadze werken van Schubert, Préludes van Debussy en El Arnor brujo for piano solo van De Falla. De nieuwste CD van Nino Gvetadze met werken van Debussy zal in mei gepresenteerd worden in het Concertgebouw in Amsterdam. Speciaal voor de bezoekers van De Nicolaas Concerten zal deze CD op 6 april te koop zijn gedurende het concert. De CD wordt persoonlijk gesigneerd door Nino.

Zondag 6 april 2014, aanvang 15.00 uur, deuren open 14.30 uur. De Nicolaas Concerten, Ds. E. Kreikenlaan 3, 8124 AP Wesepe. Entree € 17,50 incl. consumptie in de pauze. Wilt u dit bijzondere concert bijwonen dat raden we u aan vooraf kaarten te reserveren via de site www.denicolaasconcerten.nl. Kaartverkoop op de dag zelf aan de deur is ook mogelijk (Let wel; vol=vol).

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *