Uitnodiging hooravond 16 april over coalitieakkoord - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Uitnodiging hooravond 16 april over coalitieakkoord

OLST-WIJHE – De fracties CDA, Gemeentebelangen Olst-Wijhe en de VVD willen graag van de  inwoners van Olst-Wijhe horen wat zij belangrijk vinden, zodat ze deze informatie kunnen gebruiken voor het opstellen van het nieuwe coalitieakkoord. Tijdens een hooravond op woensdag 16 april om 19.30 uur in het gemeentehuis in Wijhe krijgt iedereen de kans om aan de onderhandelaars onderwerpen aan te geven die zij van belang vinden.

De drie fracties zijn de besprekingen begonnen over een akkoord voor het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders in Olst-Wijhe. Inwoners krijgen nu de kans om onderwerpen aan te geven die zij van belang vinden voor het coalitieakkoord. Deze maand voeren de onderhandelaars van de fracties aan de hand van drie domeinen (ruimtelijk, sociaal en overig) onderling de gesprekken.

De hooravond vindt plaats op woensdag 16 april 2014, 19.30 uur in het gemeentehuis te Wijhe. De formateur Eddy van Hijum treedt op als voorzitter. Elke inspreker krijgt maximaal vijf minuten de gelegenheid het woord te voeren. Daarna is er zo nodig kort gelegenheid voor het stellen van vragen door de onderhandelaars. De onderhandelaars zullen deze avond alleen luisteren en vragen stellen. Zij zullen geen standpunten innemen of toezeggingen doen. U kunt zich tot uiterlijk maandag 14 april aanmelden voor deze avond via de gemeente tel. 14 0570 of via g.luijmes@olst-wijhe.nl.

Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u de onderhandelaars toch van informatie voorzien? Stuur uw opmerkingen dan voor 16 april naar de gemeente, t.a.v. de informateur, Postbus 23, 8130 AA in Wijhe of via g.luijmes@olst-wijhe.nl.

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *