Buurtschouw Boerhaar op 17 april 2014 - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Buurtschouw Boerhaar op 17 april 2014

BOERAAR – Op donderdag 17 april 2014 vindt de buurtschouw op de Boerhaar plaats. Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als men punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw kan men meelopen met de buurtschouw of de punten doorgevenaan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek, b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Vertrek is om 09.00 uur bij restaurant Logtenberg. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie en Greet Knol, de dorpsbrandwacht. Ook een delegatie van Plaatselijk Belang Wijhe en de politie lopen mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *