Slagerij van Kampen, DI-RECT en Glennis Grace volgend seizoen naar het HOFtheater - Foto: PR
Foto: PR

Slagerij van Kampen, DI-RECT en Glennis Grace volgend seizoen naar het HOFtheater

Het HOFtheater maakt de namen bekend voor het nieuwe theaterseizoen. Vorige week werden de namen in de categorie cabaret genoemd, deze week volgen de namen uit de categorie muziek. Enkele grote muzikale artiesten die volgend seizoen in het HOFtheater te zien zijn: Slagerij van Kampen, Erwin Nijhoff, DI-RECT, Glennis Grace en Michael Prins & Douwe Bob. Kaarten voor theaterseizoen 14-15 zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei; dan gaat de vroegboekperiode van start.

Slagerij van Kampen is komend seizoen voor het eerst in het HOFtheater te zien. Dankzij het vergroten van het podium tijdens de verbouwing, past nu ook deze populaire slagwerkgroep in de zaal van het HOFtheater. Slagerij van Kampen wordt in de show ‘Beats ’N Brass’ vergezeld door een blazerssectie. Een uniek uitstapje van deze slagwerkgroep in een heerlijk swingend ‘zomerjasje’! Indrukwekkend slagwerk, een beetje salsa, een extra beetje etno-jazz, maar vooral heel veel swing en toch typisch “Van Kampen”.

Afgelopen seizoen stond Erwin Nyhoff voor een volle zaal in het HOFtheater; genoeg reden om hem dit seizoen terug te laten komen. Met het theaterconcert ‘In the footprints of…’ brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspirator Bruce Spingsteen. Hij gaat hierbij op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden.

De zeer populaire band DI-RECT komt volgend seizoen voor een tweede keer naar het HOFtheater. In april 2014 is ‘Daydreams in a Blackout’ verschenen, de derde plaat van het ‘nieuwe’ collectief van DI-RECT. Na maanden als kluizenaars in de studio aan het album te hebben gewerkt, is het de hoogste tijd om de podia te betreden met het nieuwe repertoire. Tijdens de ‘Daydreams Tour’ zullen de theaters worden omgetoverd tot rocktempels en zullen ook de muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren aanbod komen.

Glennis Grace heeft misschien wel de meest indrukwekkende stem van Nederland. Een stem die ontroert en haar publiek soms tot tranen toe roert. In haar tweede theatertour zal ze voor het eerst het HOFtheater aandoen en gelijk het publiek meenemen op een muzikale reis door haar leven. Samen met haar band zal ze de mooiste nummers ten gehore brengen die iets betekend hebben voor haar, met de bijpassende bijzondere verhalen.

Nooit eerder hebben Michael Prins en Douwe Bob samen in het theater gestaan. Het HOFtheater heeft met deze samenwerking een unieke combinatie op het toneel. Douwe Bob won in 2012 de titel ‘De beste Singer Songwriter in Nederland’ in het gelijknamige televisieprogramma. Michael Prins won deze zelfde titel in het seizoen van 2013. Twee uitzonderlijke talenten op één podium.

Flairck, Ikusasa, Mon Amour, Het Groot Niet Te Vermijden, Scrum, Dieptriest, Pater Moeskroen, Motel Westcoast, Voicemale, Simon & Garfunkel Tribute, Rosenberg Trio.

Tot aan het uitkomen van de nieuwe brochure op 22 mei, maakt het HOFtheater elke week een aantal namen bekend uit het programma voor seizoen 14-15. Dit wordt ook gedaan via de social media van HOFinSalland. Volgende week worden de namen van de overige categorieën bekend gemaakt. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei: dan gaat de vroegboekperiode van start.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *