Zingen, springen en luisteren in de bibliotheek - Foto: PR
Foto: PR

Zingen, springen en luisteren in de bibliotheek

OLST – Op woensdagmorgen 14 mei om 9.45 uur bent u welkom in de Bibliotheek Olst met uw baby of peuter. Zingen, springen en luisteren naar Saskia Koning die met een Boek op schoot een muzikaal programma rond een prentenboek met u gaat delen.

Na afloop van het programma kunnen de kinderen lekker spelen en rondkruipen terwijl u met andere ouders kunt bijpraten onder het genot van een gratis lekker kopje koffie of thee. Er is voor de kleintjes limonade. In Wijhe is het BoekStartcafe op woensdag 21 mei van 10.00 tot 11.00 uur. Voor beide ochtenden kunt u zich aanmelden bij: ritaglas@bibov.nl. “U bent van harte welkom!”.

Boekstartcafe wordt gehouden van 10.00 tot ca. 11.00 uur.
Kinderen die regelmatig worden voorgelezen beginnen met een voorsprong aan hun schoolcarrière. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterkt de band tussen ouder en kind. Tijdens het maandelijkse BoekStartcafe in de Bibliotheek kunt u ervaringen uitwisselen en wordt er voorgelezen. Ook kunt u met uw kind samen boekjes bekijken uit de collectie. Het volgende BoekStartcafé is op 4 juni in de Bibliotheek Olst. Voor het voorlezen op de BoekStartochtenden is de Bibliotheek Olst-Wijhe op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Aanmelden en meer informatie bij Rita Glas, ritaglas@bibov.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *