Themaochtend voorlezen met gebaren - Foto: PR
Foto: PR

Themaochtend voorlezen met gebaren

RAALTE – Op donderdag 5 juni bent u samen met uw kindje (0-4 jaar) van harte welkom tijdens deze Wapperkids-ochtend. U leert op een speelse manier voorlezen met gebaren.
Uit onderzoek blijkt dat je verhaal ondersteunen met gebaren bijdraagt aan de taalontwikkeling van een kind. Het laat kinderen actief deelnemen aan het voorlezen.

Het stimuleert horende kinderen om gebruik te maken van gebaren in combinatie met het gesproken Nederlands en het vergroot ook de woordenschat bij de kinderen.
Mama’s of papa’s, oma’s of opa’s zijn van harte welkom bij deze Wapperkids-ochtend op donderdag 5 juni om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Neem uw kindje mee, we maken er een gezellige en informatieve morgen van.

Wapperkids is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het voorlezen met gebaren, te leren voorlezen met gebaren. De medewerksters van Wapperkids zijn afgestudeerd docent gebarentaal aan het instituut voor gebaren, taal & dovenstudies. De workshop op 5 juni is bedoeld voor horende ouders met horende kinderen.

U bent welkom bij onze Boekstart bijeenkomsten voor ouders en kinderen (0-4 jaar) in de Bibliotheek Raalte, iedere eerste donderdag van de maand om 9:30 uur. Laat uw kindje gerust op ontdekkingstocht gaan in de bibliotheek. Het belangrijkste is dat lezen en voorlezen leuk is. Lid worden van de bibliotheek is gratis voor kinderen. Kinderen tot 4 jaar die lid worden, krijgen bovendien een Boekstartkoffertje cadeau. Kijk op onze website www.bibliotheekraalte.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.