Avondopenstelling balie gemeente Olst-Wijhe - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Avondopenstelling balie gemeente Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – In de maanden juni en juli is de balie van het klantcontactcentrum in het Holstohus in Olst op woensdag tot 20:00 uur geopend. De gemeente Olst-Wijhe had nog geen avondopenstelling. Op woensdag was er wel een verlengde openstelling tot 18:00 uur. Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van de gemeente Olst-Wijhe wel behoefte hebben aan een avondopenstelling. Met name de werkende doelgroepen.

Inwoners hebben aangeven niet extra te willen betalen voor een avondopenstelling, maar dat zij het geen probleem vinden als de balie ter compensatie op een ander dagdeel gesloten is. Daarom is in de maand september de balie van het klantcontactcentrum in het Holstohus in Olst op dinsdagmiddag gesloten. In september is het een stuk rustiger aan de balie dan in juni en juli. Door te kiezen voor deze constructie kan in een periode wanneer de meeste reisdocumenten worden aangevraagd en afgegeven een avondopenstelling worden aangeboden. Dit leidt niet tot extra kosten.

Gekozen is voor een avondopenstelling op woensdagavond in het Holstohus in Olst, omdat er op woensdag op deze locatie al sprake is van een verlengde openstelling tot 18:00 uur. Aan verlenging van deze openstelling zitten de minste consequenties en op deze locatie worden de meeste reisdocumenten aangevraagd en afgegeven.

De avondopenstelling wordt geëvalueerd en bij succes volgend jaar herhaald.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *