Vrijdagavond 22 augustus Loop naar de Pomp Heino.

Vrijdagavond 22 augustus Loop naar de Pomp Heino.

HEINO – Hardlopen is leuk, doet je goed en dat is met een feestje ook. Daarom past de hardloopwedstrijd “Loop naar de Pomp” bij de pompdagen in Heino. Van woensdag 20 augustus tot en met zondag 24 augustus zijn er de pompdagen in Heino. “Loop naar de Pomp” is uniek in zijn soort. Waar andere lopen steeds groter worden en steeds meer op elkaar gaan lijken, is deze loop kleinschalig, met een bijzondere locatie en de opmaat van een bruisende vrijdagavond in Heino.

Deze recreatieloop is er voor geroutineerde hardlopers, maar ook voor degenen die af en toe lopen of na de vakantie lekker in beweging willen komen. Er is een kidsrun (6 tm 12 jaar) over een afstand van 1,2 km, start 18.30 uur. De overige afstanden zijn 5 km (start 19.00 uur) en 10 km (start 19.10 uur). De route gaat zowel door het feestgewoel in het dorp als de bosrijke omgeving van Heino. De finish is in het Hof van Rakhorst.

Inschrijven is alleen mogelijk via www.mijninschrijving.nl. Het aantal inschrijvingen voor de 5 km en de 10 km is per afstand gelimiteerd tot 175, daarna sluit de inschrijving. Dus meldt u zich snel aan. Afhalen startnummers in Hof van Rakhorst vanaf 17.30 uur. Voor de kinderen is er eventueel de mogelijkheid om tot 18.00 uur in te schrijven in Hof van Rakhorst.

 

Voor verdere info kunt u bellen met 0572-390528.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *