Ineke Pierik wint 2e bloemsierkunstwedstrijd, bij lelieshow Lemelerveld - Foto: PR
Foto: PR

Ineke Pierik wint 2e bloemsierkunstwedstrijd, bij lelieshow Lemelerveld

LEMELERVELD – De Lemelerveldse Ineke Pierik is zondagmiddag uitgeroepen tot winnaar van de bloemsierkunstwedstrijd met lelies. Deze wedstrijd werd georganiseerd tijdens de lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! Alvorens er werd overgegaan tot de prijsuitreiking, sprak hoofdarrangeur Jan Aartsen enkele woorden tot de aanwezigen. Daarin prees hij het algemene niveau van de gemaakte bloemstukken. Ook diverse vakcollega’s van Jan Aartsen en Willy Haas die de show bezochten, waren onder de indruk van hetgeen door de amateurs gemaakt was.

Totaal 21 mensen hebben aan de wedstrijd mee gedaan. Nadat op vrijdag de laatste deelnemers hun leliecreaties hadden gemaakt, was het woord aan het publiek. Elk bloemstuk werd geplaatst op een sokkel en voorzien van een nummer. Vervolgens konden de bezoekers bepalen welk nummer hun stem verdiende.

Zoals gezegd bleek Ineke Pierik de uiteindelijke winnaar te zijn, met een prachtig bloemstuk, waarin mooie roze lelies verwerkt waren. Zij ontving een mooi beeld, gemaakt en aangeboden door Alina Heerink van atelier ‘Keramiek in de Schuure’ Trotse nummer twee was Betsy Veldhuis en de derde prijs ging naar Gerda Roerink. Nummer twee en drie ontvingen waardebonnen van respectievelijk € 25,- en € 15,-, te besteden bij ‘Keramiek in de Schuure’.

Foto's 2
Ineke Pierik wint 2e bloemsierkunstwedstrijd, bij lelieshow Lemelerveld - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *