Door run op startbewijzen Kids KleuRun meer startplaatsen - Foto: PR
Foto: PR

Door run op startbewijzen Kids KleuRun meer startplaatsen

RAALTE – De populariteit van de eerste Kleur(poeder) Run waar alleen kinderen aan mee kunnen doen is groot en boven alle verwachtingen. Ondanks de vakantieperiode, vlogen de eerste startbewijzen voor de Kids KleurRun de deur uit. Ook een aantal sportverenigingen heeft spontaan aangeboden om hieraan mee te doen. Hierdoor heeft de organisatie van het kinderevenement besloten om het evenement op te schalen door extra startbewijzen beschikbaar te stellen. “Ook de extra beschikbaar gestelde plaatsen verkopen als warme broodjes” aldus Nicole Hemmink. Deze zijn te bestellen via: www.KidsKleuRun.nl. Het evenement is voor alle basisschoolkinderen in Salland en vindt plaats op 24 september in het park Drostenkamp in Raalte.

De organisatie heeft niet lang getwijfeld om het kinderevenement op te schalen. Het is namelijk voor een goed doel. Zo gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting KiKa. Het risico dat het door de extra startbewijzen organisatorisch tot wat meer ongemakken kan leiden nemen ze op de koop toe. “Het is toch jammer wanneer je merkt dat je kinderen teleur moet gaan stellen omdat ze niet mee kunnen doen”. Aldus Nick In’t Veld. Ongetwijfeld zorgt een grotere groep kinderen voor een grotere druk op de organisatie die veelal uit vrijwilligers bestaat om voorafgaand en tijdens het evenement alles goed te stroomlijnen. Hemmink realiseert zich dat ook “We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. We kunnen straks zeker nog extra hulp gebruiken. Spontaan bieden zich al veel vrijwilligers aan die ons willen helpen met ondersteuning op de dag zelf”

Eventuele vrijwilligers kunnen zich melden door een mail te sturen naar: Kidskleurun@gmail.com

Op 24 september is vanaf 14.00 uur ’s middags jong en oud welkom in het park Drostenkamp Raalte om te genieten van alle kleurtjes en de vrolijke kinderen.

Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via de website:www.kidskleurun.nl

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=TnCzJEm9Am4

Artikel delen:
Reactie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *