Spannende spooktochten in Sallands Maïsdoolhof - Foto: PR
Foto: PR

Spannende spooktochten in Sallands Maïsdoolhof

LEMELERVELD – Ben jij geen bangerik? Kom dan naar de spooktochten van het Groot Sallands Maïsdoolhof! In september organiseert het Groot Sallands Maïsdoolhof op 4 avonden een spooktocht, waarbij iedereen welkom is. Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaat men in groepjes op pad.

Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen eens lekker te laten schrikken.  Zodra de uitgang, na ongeveer 45 minuten is bereikt, kan men lekker bijkomen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die men zelf boven het vuur mag houden, kan deze griezelige ervaring worden gedeeld met de rest!

Iedereen die een unieke avond wil beleven in het huiveringwekkende maïsdoolhof is welkom. De avond begint om 20.30 uur. Diegene die een beetje bang zijn, kunnen dan in de schemer het doolhof in. Reserveren van een tijd is gewenst, zo kan lang wachten voorkomen worden. De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras. Er zal koffie/thee/fris en wat lekkers te verkrijgen zijn, waardoor zij zich ook vermaken. Entreekosten zijn € 6,00 p.p. inclusief marshmallow-stokje. Voor kinderfeestjes hebben we ook een apart spooktocht-arrangementje. Kinderen onder de 10 jaar met begeleiding.

Vrijdag 12 september – vanaf 20.30 uur
Zaterdag 13 september – vanaf 20.30 uur
Vrijdag 26 september – vanaf 20.30 uur
Zaterdag 27 september – vanaf 20.30 uur

Het Groot Sallands Maïsdoolhof is ook geopend op woensdagmiddag en in het weekend.  Het adres is Vilstersestraat 28 te Lemelerveld.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *