Familievoorstelling Joris en de Draak in het Holstohus Theater Olst - Foto: PR
Foto: PR

Familievoorstelling Joris en de Draak in het Holstohus Theater Olst

OLST – Woensdag 15 oktober komt de familievoorstelling Joris en de Draak (6+) naar het Holstohus Theater in Olst. Deze middag wordt het eeuwenoude verhaal van Joris en de Draak verpakt in een spannende theatervoorstelling met live muziek, zang, interactie, heel veel humor en een vlijmscherp r(t)andje.Het verhaal gaat over een rijk en blij volk met een machtige koning. Op een dag viel er een grote schaduw over het land. Een draak maakte een einde aan al dat geluk. Zolang hij schapen kreeg, vrat de draak de mensen niet. Maar wat als de schapen op zijn?

Joris en de Draak wordt gespeeld door Ida van Dril en Michiel Schreuders. De voorstelling werd vorig theaterseizoen bekroond met het Gouden Ei: prijs voor de beste familievoorstelling van de Parade 2013. De jury schreef: ‘Een krachtige familievoorstelling. Een voorstelling met fraaie ingrediënten zoals daar zijn fijne muziek, een goed verhaal en opperbest poppenspel. Tevens hanteren de spelers een prettige samenwerking met het publiek. Deze theatrale verbinding zorgt dat de voorstelling invoelbaar is voor alle leeftijden.’

De voorstelling Joris en de Draak vindt plaats op woensdag 15 oktober om 14:30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten € 7,00 en kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *