Molen van Fakkert organiseert kerstmarkt in Hoonhorst

Molen van Fakkert organiseert kerstmarkt in Hoonhorst

HOONHORST –  Op zondagmiddag 14 december van organiseert Stichting Molen van Fakkert haar kerstmarkt in Hoonhorst. Daarnaast organiseren we samen met het Boskamp een midwinterwandeling. Men kan starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit de molenschuur of vanaf 12.30 uur bij het Boskamp.

Onderweg en bij de molen zullen geluiden van de midwinterhoornblazers uit Dalfsen te horen zijn. De route is 11,5 km en niet geschikt om met kinder-/wandelwagen te wandelen. Kosten aan deze wandeltocht zijn € 1,= p/p.

De kerstmarkt zal plaats vinden rond de molen en is van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is een variatie van standhouders; verkoop van o.a. knieperties, erwtensoep tot leuke woondecoraties. Daarnaast zal de molen deze middag ook open zijn en kunt u een kijkje komen nemen.  Bij goed weer zal deze ook nog draaien. In de molenschuur zal vanaf deze dag een expositie met het thema “Winter” te zien zijn van de fotoclub Dalfsen. Deze zal tot begin volgend jaar te bewonderen te zijn. U kunt met de kerstmarkt een kijkje komen nemen en anders op de andere zaterdagmiddagen als de molenschuur open is van 13.30 tot 16.30 uur.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.