Kerst bij Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten - Foto: PR
Foto: PR

Kerst bij Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten

NIEUW HEETEN – Met de Kerstdagen voor de deur, zijn er volop activiteiten bij Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Beide Kerstdagen is er genoeg gelegenheid om gezellig met elkaar te tafelen en Kerst te vieren.

Tijdens de Kerstdagen is er van alles te beleven bij Restaurant Sallandshoeve. Buiten staan de vuurkorven lekker warm te branden en kunnen gasten genieten van een glas warme glühwein. Op beide dagen kunnen gasten genieten van een uitgebreide Kerstbrunch van 11.00 tot 14.00 uur. Daarnaast wordt er ’s avonds ook een uitgebreid Kerstbuffet geserveerd en is er nog ruimte voor zo’n 30 gasten om gezellig met elkaar te tafelgrillen.

Ook voor de sportieve gasten heeft Restaurant Sallandshoeve verschillende nieuwe in- en outdooractiviteiten. Zo kun je binnenkort op het speelveld voor het restaurant je uitleven op de bungeerunbaan, rodeostier, buikglijbaan of één van de zeskampspelen.

Restaurant Sallandshoeve is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij en bestaat uit drie ruimtes: de bar (45 personen); de vuurplaats (het restaurant voor circa zeventig gasten) en de deel (een extra restaurantruimte voor circa 25 gasten die eventueel bij het restaurant kan worden aangetrokken). Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten. Het is allemaal mogelijk. Het bijzondere is dat gasten ook terecht kunnen voor bowlen, midgetgolfen, boerengolf en handboogschieten. Alles onder één dak.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak. Meer informatie: info@restaurantsallandshoeve.nl of 0572-321630.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.