Hockey fundagen bij SMHC

174382_4014.jpgRAALTE – In navolging van de nationale sportweek heeft de Sallandse Mixed Hockey Club nog een drietal hockey fun dagen georganiseerd. De hockey fun dagen vinden plaats op 9 april, 16 april en 23 april 2008. Op alle dagen is de aanvang 16.00 uur tot 18.00 uur.

Op een leuke en sportieve manier leert een ieder die daar interesse in heeft kennismaken met hockey. Zo zullen onder andere hockeystick techniek aan de orde komen, bal beheersing en natuurlijk leuke bal vaardigheden op het kunstgrasveld van SMHC. Alles in een ontspannen sfeer en met aandacht voor de sporter en zijn of haar interesse. Hockey bij SMHC is een teamsport. Kinderen leren spelenderwijs om samen te werken in het hockeyveld. Het motto is dan ook: in je eentje kun je geen wedstrijd winnen, met elkaar wel.

Hockey is de snelst groeiende sport in Nederland en mede dankzij de successen van het nationale elftal groeit de belangstelling. Hockey is ook een van de meest sportieve sporten. Zo gaan de wedstrijden met wederzijds respect en wordt er na afloop nog gezamenlijk een drankje gedronken. Samen met de KNHB verplicht de hockeyvereniging ook een ieder boven een bepaalde leeftijdsgrens om een scheidsrechterskaart te halen. Op deze manier leert een ieder de hockeyregels, krijgt inzicht in de beslissingen die genomen worden door scheidsrechters tijdens de wedstrijden. Bovendien kunnen leden zich op die manier ook weer verdienstelijk maken voor de club.

Door de gezellige sfeer, de sportieve prestaties, het respect voor elkaar en de landelijke competitie mogelijkheden staat SMHC garant voor jarenlang hockey plezier.

Het SMHC clubhuis en speelveld liggen aan de Hammerweg 16 te Raalte. De deelname aan de hockey fun dagen is geheel gratis. Kortom, leer op deze manier een nieuwe aantrekkelijke sport, als hockey, kennen. Want hockey is voor iedereen. Voor meer informatie zie de website www.smhc.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *