Nieuwe album van en voor Het Goede Doel gratis - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Nieuwe album van en voor Het Goede Doel gratis

RAALTE – De nieuwe CD van Het Goede Doel, “Gekkenwerk”, is gratis te downloaden. De opbrengst gaat naar een goed doel, Viafrica, een organisatie die in Afrika ict-opleidingstrajecten realiseert.

Tijdens de Raalter Pinkster Party zaterdagavond 10 mei zullen de beide Henken (Westbroek en Temming) met hun sterke begeleidingsband zowel werk van deze nieuwe CD als hun legendarische Nederpopklassiekers spelen.

Dinsdag 15 april was de feestelijke release van de nieuwste CD “Gekkenwerk” van Henk Westbroek en Henk Temming, beter bekend als Het Goede Doel. De CD en het daarbij behorende zeer bijzondere artwork wordt door één van de grootste IT-detacheringsbedrijven van Nederland, IT-Staffing, mogelijk gemaakt en is gratis te downloaden via hun website.

De opbrengst van de CD èn een nog te organiseren benefietconcert rond deze gloednieuwe muzikale parel wordt geschonken aan Viafrica. Deze organisatie zet zich in het gebied van de Sahara in voor ict-opleidingstrajecten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de pijlers van IT-Staffing. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in steun aan Viafrica, maar ook in de manier waarop om gegaan wordt met IT-Specialisten. De cd is gratis te downloaden, maar als tegenprestatie wordt gevraagd om je vrijwillig aan te melden als donateur van Viafrica.

De presentatie van de nieuwe CD trok veel belangstelling. Henk Westbroek, Henk Temming en Wessel van Alphen, eigenaar van IT-Staffing, presenteerden het album aan de toegestroomde pers.

Foto's 2
Nieuwe album van en voor Het Goede Doel gratis - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *