De gelukkige winnaar B. van Dam - Foto: Jasper Hutten
De gelukkige winnaar B. van Dam
Foto: Jasper Hutten

Winnaars Raalter Pinkster Party prijsvraag bekend!

SALLAND – Regio Salland had de afgelopen weken een prijsvraag waarmee u twee vrijkaarten kon winnen voor de Raalter Pinkster Party. Tientallen mensen hadden een antwoord ingestuurd.

De vraag was wie de bassist is van Dé Normaal Coverband. Het enige juiste antwoord hierop is: Bastiaan Bökkers. Het merendeel had het antwoord goed. Maar enkele noemden zijn broer: Hendrik Jan. Een persoon noemde zelfs Bennie Jolink als naam van de bassist.

Onder de juiste inzenders zijn vijf winnaars getrokken. De gelukkigen zijn: A. Langevoort, B. van Dam, C. Krosman, M. Koopman en J. v.d. Vegt. De winnaars hebben inmiddels de kaarten persoonlijk uitgereikt gekregen. Allen nogmaals hartelijk gefeliciteerd, en veel plezier bij de Raalter Pinkster Party!

Voor degenen die niets hebben gewonnen: volgende keer beter, en er zijn nog kaarten te koop.

Foto 1
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Beste winnaars (en andere bezoekers);

    om teleurstellingen te voorkomen, het festivalterrein (Domineeskamp) is zaterdagavond 10 mei vanaf 20.00uur geopend, het eerste optreden (The Scene) begint om 20.30uur! Zorg dus dat je op tijd bent om niets te hoeven missen!
    Alle info (ook de timetable voor het gratis toegankelijke Ribs&Blues eerste en tweede Pinksterdag 11en 12 mei vanaf 13.00uur!) is op http://www.ribsenblues.nl terug te vinden (en uit te printen).
    Er zijn nog toegangskaarten te koop voor de Raalter Pinkster Party in de voorverkoop (10 euro) bij VVV en C1000 in Raalte en via ticket[point.nl en de Primerawinkels), die kosten ’s avonds 15 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *