Meerdere bestuurders rijden onder invloed

Politie LogoRAALTE/LEMELERVELD/OMMEN – Vannacht zijn enkele bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed en openbare dronkenschap. Op de Kerkstraat in Lemelerveld zijn twee mannen uit Lemelerveld aangehouden (35 en 39 jaar oud) en ingesloten voor openbare dronkenschap.

Hun gedrag trok de nodige aandacht en een van hen was nog in het bezit van een fles wijn. Zij worden gehoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

In Ommen is tegen een 20-jarige bromfietser uit Ommen proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. Bij een controle op de Varsenerdijk, vanochtend vroeg, bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. In het politiebureau liet zijn bepalende blaastest een score zien van 150 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur.

Ook in Raalte reed een bestuurder afgelopen nacht onder invloed. Op de Wijheseweg werd een 20-jarige man uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn ademanalyse gaf een resultaat van 715 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal, een rijverbod van tien uur en daarnaast werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *