Zangeres Maaike Jansen verkocht voor € 4.000,- - Foto: Martin Hogeboom
Foto: Martin Hogeboom

Zangeres Maaike Jansen verkocht voor € 4.000,-

ZWOLLE/RAALTE – Hiermee bedoelen we niet haar ’transfer’ weg bij de Entertainment Group, waar de Stentor vandaag over berichtte, maar de opbrengst van een veiling voor het goede doel. Op 23 juli werd namelijk ten behoeve van het Zwolse Ronald Mc Donaldhuis een veiling gehouden, waarbij onder andere geboden kon worden op een optreden van Maaike.

De zangeres werd per opbod geveild. De hoogste bieder, McDonald’s Nederland BV, kocht hiermee een exclusief optreden van de populaire zangeres. Het optreden zal hoogstwaarschijnlijk gaan plaatsvinden tijdens een bijeenkomst in Portugal.

McDonald’s Nederland besloot op de zangeres te gaan bieden nadat ze haar eerder op de avond hadden zien en horen optreden. De Nederlandse directie van de multinational was dermate onder de indruk dat men de zangeres heel graag wilden hebben.

Maaike bevond zich overigens in goed gezelschap, ook de Ierse zanger en dubbel winnaar van het Eurovisie songefestival, Johnny Logan, gaf ook een goed optreden tijdens de bijzondere bijeenkomst. Uiteraard hadden de beide artiesten na afloop nog een gezellig onderonsje. Omdat Maaike momenteel hard werkt aan nieuw materiaal, werden de mailadressen ook even uitgewisseld. Misschien hebben de twee artiesten in de toekomst nog wel vaker samenwerkingsplannen…

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.