Gemeente Raalte houdt verkiezing ‘Goudhaentje van 2008’

goudhaentje.jpgRAALTE – Op dinsdag 6 januari is het zover! Dan wordt bekend wie met de titel ‘Goudhaentje van 2008′ naar huis gaat. Welke persoon of groep personen heeft een prestatie geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet? Wie het gaat worden is aan u, als inwoner van onze bijzondere gemeente.

Wie mag volgens u als eerste benoemd worden tot Goudhaentje? Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze titel, laat het ons dan weten! Ga naar de website van de gemeente Raalte en vul het formulier in. U kunt dit formulier ook afhalen van het gemeentehuis.

Vorig jaar, in het laatste weekend van oktober, stond Raalte flink op zijn kop. Zangeres Maaike Jansen en schaatser Jan Smeekens zetten Raalte op een geweldig positieve manier landelijk op de kaart. Wat waren we trots met z’n allen. Zo ook de gemeenteraad van Raalte. Sterker nog, zij stelden voor om naar aanleiding van dit bijzondere weekend de titel ‘Goudhaentje van het jaar’ in het leven te roepen.

Om iemand te nomineren als Goudhaentje van 2008 moet u het nominatieformulier invullen. Dat kunt u doen op onze site www.raalte.nl, maar u kunt het formulier ook afhalen bij het gemeentehuis. Uw nominatie moet uiterlijk 18 december bij ons binnen zijn.

Een jury zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2008.

Criteria:
– Het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen.
– Deze persoon of groep moet uit de gemeente komen.
– Het mag een prestatie zijn op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn.
– De prestatie moet landelijk positieve aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente Raalte.
– Aanmeldingen moeten uiterlijk donderdag 18 december binnen zijn.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *