Man (74) overvallen en mishandeld in Heino

Politie LogoHEINO/WIJHE – Gisteravond (26 november), rond 22:00 uur is een 74-jarige man uit Raalte in een pand aan de Schaarshoekweg bij Heino overvallen en mishandeld door twee onbekende mannen. Na aankloppen opende hij de deur en stond daar een man die de weg vroeg naar Zwolle.

Nadat hem die tweemaal was uitgelegd, kwam er opeens een tweede man aanlopen met een bivakmuts op. Deze man sloeg vrijwel direct het slachtoffer tegen zijn hoofd en eiste geld. Het slachtoffer kreeg, toen de overvallers een kluis niet konden openen, nog een paar klappen met een stalen buis alvorens hij een alarm kon inschakelen.

De twee mannen, met een blanke huidskleur, circa 1.75 meter lang en ongeveer 23 jaar, zijn er toen het alarm afging vandoor gegaan. In ieder geval is er een fotocamera weggenomen. De Raaltenaar is met verwondingen aan zijn hoofd en gekneusde ribben overgebracht naar het ziekenhuis.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden bij Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Naar de overval wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *