Oogstkoningin en Hofdames gezocht voor Stöppelhaene 2009

img_2003.jpgRAALTE – Het lijkt nog zover weg, maar de zoektocht naar de Oogstkoningin en haar twee Hofdames voor de 58e editie van Stöppelhaene is nu alweer in volle gang! Een belangrijke zoektocht voor de organisatie, want als Oogstkoningin en Hofdame ben je het visitekaartje van Stöppelhaene.

Wie het in zich denkt te hebben de eervolle rol van Oogstkoningin of Hofdame op zich te nemen kan zich vanaf nu aanmelden. De leeftijd en woonplaats van het drietal zijn niet van belang, maar een binding met Raalte en omgeving wordt zeer op prijs gesteld. Van de koningin en haar hofdames wordt verwacht dat zij een enthousiaste, spontane en positieve houding hebben.

Alle Oogstkoninginnen en Hofdames (in de dop) kunnen zich tot 8 maart 2009 aanmelden bij Patricia Stappenbelt (0572-707046 en hogebroek@hetnet.nl) of Sylvia Koolhof (0572-355734 en sylviakoolhof@hetnet.nl). Alle dames die reageren krijgen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. De Oogstkoningin en haar twee Hofdames van 2009 worden op woensdag 26 augustus voorgesteld tijdens de openingsavond van Stöppelhaene 2009.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *