17-jarige meisje uit Olst met geweld beroofd

Politie LogoOLST – Op woensdagochtend (25 februari) is tussen 7.30 uur en 7.45 uur een 17-jarig meisje uit de gemeente Olst-Wijhe met gebruik van geweld beroofd van haar portemonnee. Het meisje liep op de Julianalaan in de richting van het station in Olst toen twee mannen van circa 21 jaar haar achterop kwamen lopen. Vrijwel direct plaatsten zij opmerkingen en gebruikten ze geweld. Zo kreeg zij onder andere vier harde klappen in haar gezicht van één van de mannen terwijl de andere man haar vasthield.

Ook doorzochten ze haar sporttas en namen ze haar portemonnee weg. De mannen gingen er vervolgens vandoor in de richting van het station. Het meisje heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld.

Het signalement van de twee mannen is als volgt: twee getinte mannen van ongeveer 21 jaar oud, één man is circa 1.80 meter lang, heeft een breed postuur, droeg een zwarte glimmende jas (tot middel) met capuchon, welke hij strak over zijn hoofd had getrokken, tevens droeg hij een blauwe spijkerbroek. De tweede man is ongeveer 1.95 meter lang, heeft een slank postuur en had stoppeltjes op zijn kin. Deze man droeg een lichtgrijze jas (heuplengte) met ook de capuchon strak over zijn hoofd getrokken. Tevens had hij een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen aan. Beide mannen spraken gebrekkig Nederlands.

De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen, personen die vlak voor of na de beroving iets opvallends hebben gezien en met personen die aanslaan op de signalementen van de verdachten. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar het politieteam Salland of anoniem via bel M. (0800-7000).

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.