Cast van Ertegenaan! stond met actie in C1000 Raalte - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Cast van Ertegenaan! stond met actie in C1000 Raalte

RAALTE – Vandaag heeft de complete cast van Ertegenaan 2 in de C1000 in het centrum van Raalte gestaan. Voor alle kinderen stond er een kraam en konden ze door middel van een speurtocht door de winkel een leuk ‘Ertegenaan!’ shirt winnen.

Daarnaast werden er ook nog twee première kaarten weggeven van de film op 5 maart! Vele ouders hadden vandaag dan ook hun kinderen meegenomen tijdens het boodschappen doen. Op de 8 lcd tv’s door de hele winkel van Erik Kroeze was de trailer de afgelopen week te zien en dat werd vandaag spetterend afgesloten met een Ertegenaan! dag. Helemaal leuk omdat ook de actie van de ‘Biba Boerderij’ loopt voor de allerkleinsten.

Tussen de aardappels en de kaas, sprak Regio Salland de man achter Ertgenaan. Lars Henning was erg te spreken over de dag. Een groot aantal enthousiaste kinderen kwamen gedurende de dag voorbij, en deden mee met de speurtocht. De vele t-shirts die een sponsor had laten drukken, waren halverwege de middag al allemaal weg.

Er bleek veel interesse te zijn in de jonge alleskunner en zijn crew. Blije gezichten waren er dan ook te zien na ontvangst van een poster met handtekeningen. Ook bleek er interesse in een dvd van het eerste deel, die bij het kraampje verkocht werd.

Komende donderdagavond is de première van de film. De week erna start RTV-Raalte met het uitzenden ervan. Een regionale omroep uit Twente heeft inmiddels ook al interesse vertoont in de film.

Voor meer informatie, beelden van achter de schermen en leuke interviews met de cast, bekijk de website.

Foto's 3
Cast van Ertegenaan! stond met actie in C1000 Raalte - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma
Cast van Ertegenaan! stond met actie in C1000 Raalte
Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.