Alexanderschool naar halve finale Heart Dance Award

hda_logo.jpgOLST-WIJHE – De Prins Willem Alexanderschool is gisteren (16 maart) eerste geworden in de voorronde van de Heart Dance Award. Daarmee heeft school zich gekwalificeerd voor de halve finale van het dansevenement op 31 maart in Den Haag.

Maandag 9 maart hebben één groep van de Holsthoek en één groep van de Peperhof uit Olst-Wijhe ook goede zaken gedaan. Zij werden respectievelijk 2e en 3e in hun voorronde en maken daarmee kans op een wildcard. Deze wildcard kan hun nog toegang geven tot de halve finale van het grote dansevenement.

De Heart Dance Award is een danswedstrijd van JUMP, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. Het dansfestijn wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden voor alle groepen 7 en 8 van de basisscholen uit heel Nederland. In de dans moet naar voren komen, dat gezond eten en bewegen belangrijk is.

In totaal deden zeven groepen mee van vijf scholen uit Olst-Wijhe. De BOS-Impuls (Buurt, Onderwijs, Sport) heeft gezorgd voor enthousiaste dansdocenten die de leerlingen sinds januari klaargestoomd hebben voor de voorrondes. De dansdocentes geven aan trots te zijn op hun groepen, net als de ouders en de leerkrachten die zich ook volledig hebben ingezet om de dansers een goede kans te geven op een eventuele plek in de halve finale.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *