‘Week van de uitwisseling’ in de gemeente Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe maakt deel uit van de DOORSZ- gemeenten. DOORSZ is een samenwerking tussen de gemeenten: Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst en Zwartewaterland. Zij streven gezamenlijk naar kwaliteitsverbetering, minder kwetsbaar zijn en kostenbesparing via efficiënte samenwerking.

De gemeente Olst-Wijhe voert een actief beleid als het gaat om het bevorderen van de loopbaanontwikkeling en mobiliteit van de mederwerkers. De ‘Week van de uitwisseling’ die gehouden wordt van 6 tot en met 9 april 2009 is hier een mooi voorbeeld van.

Tijdens de ‘Week van de uitwisseling’ kunnen medewerkers met een collega van een andere gemeente een dagje meelopen. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de eigen organisatie bij een andere vakgroep of zelfs bij een externe partij een dagje mee te draaien. Hierdoor kunnen zij wellicht ideeën opdoen die zij ook in hun eigen werk kunnen gebruiken en het bevordert de persoonlijke ontwikkeling. De samenwerkende gemeenten willen de medewerkers zo breder en flexibeler inzetbaar maken.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *